Personlig træning målrettet:

Muskelopbygning

Du vil gerne have flere muskler på kroppen – stærkt!

Du har måske aldrig trænet før, og er blevet træt af at føle, at din krop hverken ser ud eller performer som du godt kunne tænke dig. Eller det kan være, at du har trænet længe, men føler at din udvikling er gået i stå.

Opgaven med at øge muskelmassen hurtigt, er den sværeste at udføre som klient og træner. Du skal forvente at træne mange gange pr. uge. Samtidig skal du forvente at spise rigtig meget mad.

Selv når du gør alting rigtigt, kan du forvente at muskelopbygning tager lidt tid. Men gennem dit forløb hos os får du ligeledes udviklet dine evner og din viden indenfor træning og ernæring, så du kan fortsætte udviklingen efterfølgende på egen hånd.

Book en uforpligtende målsætningssamtale. Her vil vi sammen skræddersy dit forløb, og sætte et realistisk mål, efter dit ambitionsniveau.

Vores løsning:

  – Vi anbefaler, at du træner med en af os 3 til 4 gange om ugen i 4 måneder.

  – Vi lægger i fællesskab retningslinjerne for hvordan du skal spise, men vær forberedt på at ønsket om et skarpt resultat kræver en hård plan.

  – Vi er ærlige over for dig hele vejen igennem, om hvad der kræves for at nå dit mål.

  – Du skal være forberedt på, at du muligvis kommer til at skulle træne selv i et andet fitnesscenter.

  – Du vil sammen med din træner løbende evaluere på planen og din udvikling, så I sikre jer, at du hele tiden rykker dig mod dine målsætninger.

  – Du vil blive støttet og coachet hele vejen gennem dit forløb.

   Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os

   (+45) 31 43 33 50

   admin@randlovpersonligtraening.dk

   Bomhusvej 20, 2100 KBH Ø

   FÅ RUTEVEJLEDNING HÉR