Personlig træning målrettet:

Vægttab

Du vejer for meget, og du skal tabe dig. Typisk skal vores klient tabe sig 10-50 kg. Husets ”tungeste” kunde, nogensinde, vejede kg. 180. Vigtigst i vores forløb er, at dette bliver sidste gang i dit liv, hvor du skal tabe dig.

Typisk er vores kunder i en af disse 3 kategorier.

1. Yoyovægt. Du har tabt sig før, og taget de samme kg på. Måske endda mange gange. Samtidig er du gået fra slankekur til slankekur.

2. Du har været overvægtig hele dit liv og har nu taget en beslutning om at gøre noget ved det.

3. Efter graviditet har haft en kraftig vægtøgning. Nu er det tid til at komme de ekstra kilo til livs.

Efter et vægttab, er du meget disponeret for at tage på. Det er derfor uhyre vigtigt, at du igennem dit forløb hos os, både opnår det vægttab du ønsker, men samtidig får værktøjerne til at holde din vægt efterfølgende.

Book en uforpligtende målsætningssamtale. Her vil vi sammen skræddersy dit forløb, og sætte et realistisk mål, efter dit ambitionsniveau

Vores løsning:

  – Vi anbefaler, at du træner 2 til 4 gange om ugen i minimum 3 måneder, og for nogle helt op til 6 mdr.

  – Vi lægger i fællesskab retningslinjerne for, hvordan du skal spise, så du taber dig. Her kommer du til at have meget at sige, da det er essentielt, at den nye måde at spise på bliver solidt integreret i din hverdag.

  – Du skal være forberedt på, at du med tiden kommer til at skulle bevæge dig mere i din hverdag. F.eks. i form af gå-, cykel- og løbeture, sport eller lignende.

  – Du vil sammen med din træner løbende evaluere på din udvikling og den valgte fremgangsmåde, så I sikre Jer, at du hele tiden rykker dig mod dine målsætninger.

  – Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vægttab og livsstilsomlægning kræver, at du ofre noget af din nuværende måde at leve på. Vi er ærlige over for dig hele vejen igennem, om hvad det kræver for at nå dit mål.

  – Du vil blive støttet og coachet hele vejen gennem dit forløb

   Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os

   (+45) 31 43 33 50

   admin@randlovpersonligtraening.dk

   Bomhusvej 20, 2100 KBH Ø

   FÅ RUTEVEJLEDNING HÉR