Personlig træning målrettet:

Opstramning

Drømmer du om en sixpack? Vil du af med de sidste irriterende kilo på maven og hofterne? Dette forløb er til dig, som mangler det sidste for at blive helt skarp.

Vi vil ikke lyve overfor dig; Dette kommer til at kræve hårdt arbejde.

At smide det sidste fedt og komme til at stå skarpt er bestemt sværere end at tabe sig. Det betyder dog ikke, at det ikke er besværet værd.

For at opnå den krop du drømmer om, skal du være indstillet på at træne hårdt og bevæge dig meget. Der kommer ikke til at være meget slack i dine kostmålsætninger. Alkohol og søde sager vil oftest være no-go under dit forløb.

Book en uforpligtende målsætningssamtale. Her vil vi sammen skræddersy dit forløb, og sætte et realistisk mål, efter dit ambitionsniveau.

Vores løsning:

  – Vi anbefaler, at du træner med en af os 2 til 4 gange om ugen i 3 måneder.

  – Vi lægger i fællesskab retningslinjerne for, hvordan du skal spise, og vær forberedt på at ønsket om et skarpt resultat kræver en hård plan.

  – Vi er ærlige over for dig hele vejen igennem, om hvad der kræves for at nå dit mål.

  – Du skal være forberedt på, at du kommer til at skulle bevæge dig mere i din hverdag. f.eks. i form af gå-, cykel- og løbeture, sport eller lignende.

  – Du vil sammen med din træner løbende evaluere på planen og din udvikling, så I sikre jer, at du hele tiden rykker dig mod dine målsætninger.

  – Du vil blive støttet og coachet hele vejen gennem dit forlø

   Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os

   (+45) 31 43 33 50

   admin@randlovpersonligtraening.dk

   Bomhusvej 20, 2100 KBH Ø

   FÅ RUTEVEJLEDNING HÉR